Afdrukken (pop-up)
Je bent hier: Contact | Aalter
Regiohuis Aalter

Thuiszorg De Zon
De Oost-Vlaamse afdeling van
Familiezorg West-Vlaanderen vzw

Regiohuis Aalter
Boomgaard 12
9880 Aalter
 
Telefoon 09 371 92 27
E-mail info@thuiszorgdezon.be

https://www.thuiszorgdezon.be


Openingsuren:

  • van maandag tot en met vrijdag, van 8 uur tot 13 uur
  • op donderdag van 8 uur tot 17.00 uur

Bereikbaarheid

Met de trein:
Het station van Aalter ligt op 900 meter wandelen van het regiohuis. Dit treinstation ligt op de as Brugge – Gent en heeft minimaal 2 treinverbindingen per uur.
Zie www.b-rail.be of informeer in het station in uw buurt voor de actuele uurregeling.

Met de bus:
Op 70 meter van het regiohuis ligt de bushalte "Aalter Markt", die om het uur bediend wordt door buslijn 87 "Deinze – Aalter – Maldegem" en door de belbus "Maldegem – Aalter – Knesselare". Voor meer informatie over het aanbod van De Lijn: www.delijn.be of bel 070/22 02 00.

Met de wagen:

Komende vanuit richting Brugge:
Op de E40 richting Gent neemt u afrit 11 Aalter. Aan de afrit slaat u linksaf op de N37. Op de rotonde neemt u de 3de afslag richting Bellem (Lostraat). Rij rechtdoor gedurende ca 1 km; bij de volgende rotonde rijdt u rechtdoor. Aan het Markplein neemt u de straat rechts (Bellemstraat). Daarna neemt u de eerste straat links (Boomgaardstraat). In de eerstvolgende straat links (Boomgaard) tenslotte bevindt zich het regiohuis.

Komende vanuit richting Gent:
Op de E40 richting Oostende/Brugge neemt u afrit 11 Aalter richting Tielt. Aan de rotonde neemt u de 1ste afslag richting Bellem (Lostraat). Rij rechtdoor gedurende ca 1km; bij de volgende rotonde rijdt u rechtdoor. Aan het Markplein neemt u de straat rechts (Bellemstraat). Daarna neemt u de eerste straat links (Boomgaardstraat). In de eerstvolgende straat links (Boomgaard) tenslotte bevindt zich het regiohuis.

Parkeerinformatie: https://www.aalter.be/parkeren

Situeringsplan

Situeringsplan regiohuis Aalter