Afdrukken (pop-up)
Je bent hier: Contact | Knokke-Heist
Regiohuis Knokke-Heist

Regiohuis Knokke-Heist

Regiohuis Knokke-Heist
Albertlaan 65
8300 Knokke
 
Telefoon 050 60 99 86
E-mail knokke@familiezorg-wvl.be

Openingsuren

Van maandag tot en met vrijdag, van 8 uur tot 17 uur.
Voor een persoonlijk of telefonisch contact buiten de kantooruren kunt u steeds een afspraak maken.
Bij hoogdringendheid is Familiezorg West-Vlaanderen vzw 24 uur op 24 bereikbaar via tel. 050 33 02 70.

Bereikbaarheid

Met de trein:
Het station van Knokke ligt op wandelafstand (500 m) van het regiohuis. Vanuit verschillende stations in West-Vlaanderen kan men Knokke bereiken.
Zie www.b-rail.be of informeer in het station in uw buurt voor de actuele uurregeling.

Met de kusttram:
Woont u in Nieuwpoort, Blankenberge, Oostende, Zeebrugge, Westende... dan neemt u gewoon de Kusttram tot de halte "Knokke station". Om de 20 minuten kan men de kusttram nemen. Deze halte ligt op wandelafstand van het regiohuis in de Albertlaan. Voor meer informatie over de Kusttram: www.delijn.be, www.dekusttram.be of bel 070/ 220 200.

Met de bus:
De bushalte “Gemeenteplein” ligt op 100m van het regiohuis in de Albertlaan. Voor meer informatie over het aanbod van De Lijn: www.delijn.be of bel 070/ 220 200 of voor reservatie van de belbus bel: 059/56 52 56.

Met de wagen:

Komende van richting Kortrijk/Brugge:
Volg de Expressweg N31 nadat u de A17 bent afgereden. Volg gedurende een 8tal km deze N31. Sla vervolgens rechtsaf richting Dudzeelsebrug door de N348 te volgen. U blijft rechtdoor rijden, na een 4tal km verandert de N348 in de N376 die u blijft volgen richting Westkapelle. Aan de verkeerslichten met de N49 slaat u linksaf en volgt u de Verenigde Natiënlaan (N49) richting Knokke. Aan het Maurice Lippensplein volgt u de straat rechts van de Kerk (Lippenslaan) en neemt u vervolgens de tweede straat rechts (Alfred Verweeplein). Deze straat komt uit op de Albertlaan.

Parkeren:
In de Albertlaan kunt u gratis parkeren (niet in schoolvakanties). De ondergrondse parking Stadhuis-Verweeplein (op wandelafstand van het regiohuis) is een betaalparking.
Zie ook: http://www.knokke-heist.be/pagina/parkeren-algemene-info

Situeringsplan

Situeringsplan regiohuis Knokke