Afdrukken (pop-up)
Je bent hier: Contact | Roeselare
Regiohuis Roeselare

Regiohuis Roeselare

Regiohuis Roeselare
Leenstraat 31
8800 Roeselare
 
Telefoon 051 22 08 01
E-mail roeselare@familiezorg-wvl.be

Openingsuren

Van maandag tot en met vrijdag, van 8 uur tot 17 uur.
Voor een persoonlijk of telefonisch contact buiten de kantooruren kunt u steeds een afspraak maken.
Bij hoogdringendheid is Familiezorg West-Vlaanderen vzw 24 uur op 24 bereikbaar via tel. 050 33 02 70.

Bereikbaarheid

Met de trein:
Het station van Roeselare ligt op wandelafstand (500 m) van het regiohuis. Verschillende stations in West-Vlaanderen bieden een goede treinverbinding met het station van Roeselare.
Zie www.b-rail.be of informeer in het station in uw buurt voor de actuele uurregeling.

Met de bus:
Wanneer u met de bus wenst te reizen naar Roeselare, dan kan u afstappen aan de bushalte op het Polenplein. Om dezelfde bus terug te nemen naar uw woonplaats, dient u meestal op te stappen aan de bushaltes bij het station. Indien u uit de richting van Menen, Ieper, Moorslede en Kortrijk komt, dan dient u eveneens af te stappen aan het station.
Voor meer informatie over het aanbod van De Lijn: www.delijn.be.

Met de wagen:

Komende uit richting Brugge/Kortrijk via autosnelweg A10/E403:
Neem afrit 6 van de A10/E403 (Roeselare-Rumbeke). Volg de N36 richting Roeselare. Na ongeveer 1,5 km slaat u aan de verkeerslichten met de Meensesteenweg rechtsaf en volgt u de N32 (Meensesteenweg) richting Roeselare. Aan de rotonde blijft u rechtdoor rijden tot aan de Sint Michielskerk. Hier draait u de straat rechts mee naast de Kerk. Volg de richtingsaanwijzers "station" door linksaf de Patersstraat in te slaan. U rijdt voorbij de Botermarkt en het Polenplein en komt zo terecht in de Leenstraat. Het regiohuis bevindt zich aan de linkerkant tov het VTI.

Komende uit richting Gits, Hooglede:
Volg de Brugsesteenweg (N32) richting Roeselare. Aan de verkeerslichten blijft u rechtdoor rijden en volg de richtingaanwijzers "centrum/markt". Net voor de Grote Markt dient u rechtsaf te draaien (Manestraat). U neemt de eerste straat links en vervolgens draait u mee rond de Kerk. Hierna draait u rechtsaf en neemt onmiddellijk de eerste straat links (Patersstraat) door de richtingaanwijzers "station" te volgen. U rijdt voorbij de Botermarkt en het Polenplein en komt zo

Parkeren:

Situeringsplan

Situeringsplan regiohuis Roeselare