Afdrukken (pop-up)
Je bent hier: Contact | Thuiskraamzorg 'de wieg' Brugge
ECK 'de wieg' Noord West-Vlaanderen

Thuiskraamzorg 'de wieg' Noord West-Vlaanderen

Thuiskraamzorg 'de wieg'
Ezelpoort 5
8000 Brugge
 
Telefoon 050 33 38 53
E-mail dewieg@familiezorg-wvl.be

https://www.dewieg.be

Bereikbaarheid

Met de trein:
Het station van Brugge ligt op twee kilometer van het kraamcentrum. Om de 10 minuten is er een vlotte busverbinding tussen het station van Brugge de Ezelpoort. Verschillende stations in West-Vlaanderen bieden een erg goede treinverbinding met het station van Brugge.
Zie www.b-rail.be of informeer in het station in uw buurt voor de actuele uurregeling.

Met de bus:
Op 20 meter van het kraamcentrum ligt de bushalte “Ezelpoort”. Om de 10 minuten vertrekt er vanaf het station een bus naar deze bushalte.
Voor meer informatie over het aanbod van De Lijn: www.delijn.be of bel 070/ 220 200 of voor reservatie van de belbus bel: 059/56 52 56.

Met de wagen:

Komende via autosnelweg A17/E403:
Volg de Expressweg N31 richting Brugge gedurende een 5tal kilometer. Nadat u de Gevangenis voorbij bent, slaat rechtsaf aan de Bevrijdingslaan door de richtingsaanwijzers “Waggelwater – N351” te volgen. U rijdt onder de spoorweg door tot aan de verkeerslichten met de R30. Hier draait u linksaf de R30 op richting Ezelpoort. Aan de eerste verkeerslichten (bij de Ezelpoort) slaat u linksaf; aan het pleintje op uw rechterzijde bevindt zich het kraamcentrum.

Parkeren:
Het is aangeraden om de wagen buiten het stadscentrum van Brugge Op diverse plaatsen aan de buitenring van Brugge kan men de wagen gratis parkeren al dan niet met of zonder parkeerschijf (max. parkeerduur met parkeerschijf is 4 uur).

Andere mogelijkheden zijn:

gratis parkeren aan de randparkings: Op volgende randparkings kan men gratis parkeren en van hieruit kan men het kraamcentrum ofwel te voet ofwel met de bus bereiken:

  • Randparking Coiseaukaai Sint-Jozef (voorbij de ingang van de haven): bij deze parking ligt de bushalte "haven". Van hieruit vertrekt er om het halfuur een bus richting het kraamcentrum (afstappen aan de bushalte "Ezelpoort").
  • Randparking Bevrijdingslaan Sint-Andries: van hieruit is het zowat 500 meter stappen naar het kraamcentrum.

parkeren in parking "Centrum-Station": Net naast het station is er parkeermogelijkheid voor 1500 wagens. Hier kan u voor 3.5 € de ganse dag parkeren. Men kan van hieruit gratis de bus nemen richting het stadscentrum. Ter hoogte van de vertrekplaats van de bussen (hoofdingang treinstation) toont u uw ticket aan De Lijn-winkel. U krijgt dan uw gratis vervoerbewijs (voor alle inzittenden van de wagen).

Situeringsplan

Situeringsplan ECK 'de wieg' Brugge