Afdrukken (pop-up)
Je bent hier: Contact | Thuiskraamzorg 'de wieg' Torhout

Thuiskraamzorg 'de wieg' Midden West-Vlaanderen

Thuiskraamzorg 'de wieg'
Sint-Rembertlaan 20
8820 Torhout
 
Telefoon 050 22 33 52
E-mail dewieg@familiezorg-wvl.be

https://www.dewieg.be

 

Bereikbaarheid

Met de trein:
Het station van Torhout ligt op wandelafstand (500 m) van het regiohuis.
Zie www.b-rail.be of informeer in het station in uw buurt voor de actuele uurregeling.

Met de bus:
De bushalte "Torhout Kliniek" ligt een 30tal meter van het regiohuis en wordt bediend door de buslijnen 64 en 79.
Voor meer informatie over het aanbod van De Lijn: www.delijn.be of bel 070/ 220 200 of voor reservatie van de belbus bel: 059/56 52 56.

Met de wagen:

Komende richting Kortrijk/Brugge via de E403-A17:
Neem afrit 10 en volg de R34 richting Torhout. Rij aan het rondpunt rechtdoor tot u aan de volgende rotonde komt. Blijf de R34 volgen door rechtdoor te rijden aan de rotonde (richting Roeselare-Lichtervelde). Aan de verkeerslichten een 200-tal meter verder slaat u linksaf. Hierna neemt u de eerste straat rechts richting St. Rembert ziekenhuis (Sint-Rembertlaan). Het regiohuis bevindt zich aan uw linkerzijde.

Komende uit richting Zedelgem/Aartrijke:
Volg de Aartrijkestraat richting Torhout. Aan de verkeerslichten bij de Ring van Torhout gaat u rechtdoor. Hierna neemt u de eerste straat rechts richting St. Rembert ziekenhuis (Sint-Rembertlaan). Het regiohuis bevindt zich aan uw linkerzijde.

Komende uit richting Oostende:
Volg de N33 richting Torhout. Aan de rotonde in Torhout rijdt u rechtdoor naar de Oostendestraat. U neemt de eerste straat links richting St. Rembert ziekenhuis (Sint-Rembertlaan). Het regiohuis bevindt zich aan uw rechterzijde.

Komende uit richting Lichtervelde/Gits/Roeselare:
Volg de N32 richting Torhout. In Torhout aangekomen volgt u de R34. Aan de eerste en tweede verkeerslichten in Torhout rijdt u rechtdoor. Aan de rotonde slaat u rechtsaf naar de Oostendestraat. Hierna neemt u de eerste straat links richting St. Rembert ziekenhuis (Sint Rembertlaan). Het regiohuis bevindt zich op uw rechterzijde.

Situeringsplan

Situeringsplan TKZ 'de wieg' Torhout