Afdrukken (pop-up)
Je bent hier: Contact | Expertisecentrum 'de wieg' Torhout

Expertisecentrum 'de wieg' Midden West-Vlaanderen

Thuiskraamzorg 'de wieg'
Sint-Rembertlaan 15
8820 Torhout
 
Telefoon 0473 45 14 38
E-mail info@dewieg.be
www.dewieg.be


Openingsuren:
Vrijdag van 8.30 uur tot 12 uur. Ook op afspraak.

's Avonds, in het weekend en op feestdagen is het Expertisecentrum Kraamzorg 'de wieg' bij hoogdringendheid te bereiken op het nummer 050 33 02 07 (24/24 uur).

Bereikbaarheid

Met de trein:
Het station van Torhout ligt op wandelafstand (500 m) van het regiohuis.
Zie www.b-rail.be of informeer in het station in uw buurt voor de actuele uurregeling.

Met de bus:
De bushalte "Torhout Kliniek" ligt een 30tal meter van het regiohuis en wordt bediend door de buslijnen 64 en 79.
Voor meer informatie over het aanbod van De Lijn: www.delijn.be of bel 070/ 220 200 of voor reservatie van de belbus bel: 059/56 52 56.

Met de wagen:

Komende richting Kortrijk/Brugge via de E403-A17:
Neem afrit 10 en volg de R34 richting Torhout. Rij aan het rondpunt rechtdoor tot u aan de volgende rotonde komt. Blijf de R34 volgen door rechtdoor te rijden aan de rotonde (richting Roeselare-Lichtervelde). Aan de verkeerslichten een 200-tal meter verder slaat u linksaf. Hierna neemt u de eerste straat rechts richting St. Rembert ziekenhuis (Sint-Rembertlaan). Het regiohuis bevindt zich aan uw linkerzijde.

Komende uit richting Zedelgem/Aartrijke:
Volg de Aartrijkestraat richting Torhout. Aan de verkeerslichten bij de Ring van Torhout gaat u rechtdoor. Hierna neemt u de eerste straat rechts richting St. Rembert ziekenhuis (Sint-Rembertlaan). Het regiohuis bevindt zich aan uw linkerzijde.

Komende uit richting Oostende:
Volg de N33 richting Torhout. Aan de rotonde in Torhout rijdt u rechtdoor naar de Oostendestraat. U neemt de eerste straat links richting St. Rembert ziekenhuis (Sint-Rembertlaan). Het regiohuis bevindt zich aan uw rechterzijde.

Komende uit richting Lichtervelde/Gits/Roeselare:
Volg de N32 richting Torhout. In Torhout aangekomen volgt u de R34. Aan de eerste en tweede verkeerslichten in Torhout rijdt u rechtdoor. Aan de rotonde slaat u rechtsaf naar de Oostendestraat. Hierna neemt u de eerste straat links richting St. Rembert ziekenhuis (Sint Rembertlaan). Het regiohuis bevindt zich op uw rechterzijde.

Situeringsplan

Situeringsplan TKZ 'de wieg' Torhout