Afdrukken (pop-up)
Je bent hier: Nieuws en actualiteit | Ruim 8700 euro ingezameld in De Warmste ...

Ruim 8700 euro ingezameld in De Warmste Week

Publicatie: maandag 15 januari 2018

Met zes acties hebben medewerkers en sympathisanten tijdens De Warmste Week van 2017 (18-24 december) Familiezorg West-Vlaanderen vzw gesteund. Samen zamelden ze meer dan 8700 euro in. Voor zoveel warm enthousiasme en vrijwillig engagement willen wij al deze mensen van harte bedanken! Dank ook aan de vele aanwezigen bij de acties en aan al wie iets aanschafte ten voordele van Familiezorg West-Vlaanderen vzw.

Acties ter ondersteuning van onze zorg voor kwetsbare kinderen

Verkoop van lichthuisjes
De medewerkers van de Klusjesdienst Graag Gedaan van Familiezorg West-Vlaanderen vzw en een groepje verzorgenden van Lichtervelde toverden houten sfeerlichten uit hun handige handen.
--> Opbrengst: 2505 euroVerkoop van de receptenbundel ‘de wieg kookt’
Enkele medewerkers van ‘de wieg’ maakten een receptenbundel met kraamkost. Ze verzamelden de recepten bij de professionele kraamverzorgenden van ‘de wieg’. Het gaat om gezonde en eenvoudige gerechten die zij bereiden in de kraamzorggezinnen. Het boekje is nog altijd te koop bij ‘de wieg’!
--> Opbrengst: 1175 euro
Deelname aan de Sociale Kerstmarkt in Torhout
De medewerkers van het regioteam van Torhout namen deel aan de Sociale Kerstmarkt in Torhout. Ze verkochten er onder meer verwenthee en creaties van onze medewerkers.
--> Opbrengst: 528 euro

Actie ter ondersteuning van OEF!, onze werking met vrijwilligers voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking

Kerstconcert met Il Sogno
In de stemmige kerk van Sint-Maria-Aalter bracht Il Sogno op 15 december 2017 een droom van een kerstconcert voor meer dan tweehonderd mensen. Il Sogno is het muziekensemble van De Lovie en bestaat uit vijf personen met een verstandelijke beperking en drie begeleiders. Met aanstekelijke passie brachten ze een waaier van kerstliederen, volksliedjes en hits. Thuiszorg De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, was organisator van het concert.
--> Opbrengst: 2000 euro

Acties ter ondersteuning van Foton, onze thuisbegeleidingsdienst dementie

Verkoop van wenskaarten
Kathy, verzorgende van Familiezorg West-Vlaanderen vzw (regio Menen - Wevelgem) ontwierp en tekende eigenhandig drie wenskaarten.
--> Opbrengst: 1240 euro
Kerstconcert met het Fotonkoor
Op initiatief van de plaatselijke pastorale ploeg van Pittem-Egem mocht het Fotonkoor op zondag 17 december 2017 een gesmaakt kerstconcert verzorgen in de kerk van Pittem. Alle aanwezigen waren het eens: dit was een menselijk en hartverwarmend gebeuren. De kerstliedjes werden uit volle borst meegezongen.
--> Opbrengst: 1350 euro