Afdrukken (pop-up)
Je bent hier: Nieuws en actualiteit | De Warmste Week steunt project van Thuis...

De Warmste Week steunt project van Thuiszorg Familiezorg

Publicatie: maandag 17 oktober 2022

Op deze internationale dag voor de uitbanning van de armoede kijken we graag vooruit naar De Warmste Week, de jaarlijkse solidariteitsactie van VRT. Want dit jaar zet De Warmste Week het thema ‘kansarmoede’ in de kijker.

Vanuit Thuiszorg Familiezorg zijn we blij dat dit thema aandacht krijgt. Veel van onze medewerkers immers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor gezinnen in kansarmoede.

Ben je van plan een actie op te zetten of te doneren voor De Warmste Week? Weet dan dat je daarmee ook een project van onze dienst steunt: “Vrijwillige buddy’s stappen met kinderen en jongeren de wereld in. Zuurstof voor gezinnen in kansarmoede”. Buddy’s ondernemen samen met kinderen en jongeren die in kansarmoede opgroeien kleine activiteiten met een groots effect: samen het bos in trekken, naar de voetbal gaan, knutselen, een bezoekje aan de bib… Door deze individuele, hartelijke gezelligheid en het samen op weg gaan, hopen we bij te dragen tot meer (zelf)vertrouwen, sterkere identiteit, verbinding, zuurstof voor kinderen, jongeren én hun ouders, én tot een eigen plek binnen onze samenleving.