Afdrukken (pop-up)
Je bent hier: Nieuws en actualiteit | Kopje Troost, nieuw en uniek initiatief

Kopje Troost, nieuw en uniek initiatief

Publicatie: maandag 30 augustus 2010

kopje troost Kopje Troost is de naam van het jongste initiatief van Familiezorg West-Vlaanderen vzw.
In het hartje van historisch Brugge is een plek waar u tot rust kan komen. Bij een heerlijk kopje koffie/thee met een ‘zoetje’ of een fris drankje kunt u in Kopje Troost even bladeren in een boek of een krant, genieten van een toevallige ontmoeting, een gesprekje voeren rond thuiszorg, zingeving, dromen en verdriet...
Op het zonnige binnenplein en in de eeuwenoude crypte van Kopje Troost vindt u rust, schoonheid en diepe stilte.
Er is ook een regelmatig aanbod van lezingen en literaire bijeenkomsten rond zorg en levenskunst.

Iedereen is er altijd hartelijk welkom!

Alles wat in Kopje Troost wordt aangeboden is van de beste kwaliteit, en waar het kan bieden we bio- of fairtradeproducten aan, met aandacht voor meer rechtvaardigheid in de wereld, met zorg voor het milieu en de gezondheid. U kan er ook iets moois kopen: kaarten, bladwijzers, een fijn geschenkje, en natuurlijk ook een 'kopje troost' van het fijnste porselein.
De financiële opbrengst van Kopje Troost is bestemd voor de vele vernieuwende projecten waar Familiezorg West-Vlaanderen vzw met hart en ziel aan bouwt, maar waar nog geen of te weinig subsidie voor is.

Kopje Troost
Biskajersplein 2
8000 Brugge
Open van maandag tot en met vrijdag, van 13 tot 17 uur.

Gesloten op zaterdag, zon- en feestdagen, maar uitzonderlijk open op 12 september 2010 (Open Monumentendag) en op 19 september 2010 (Autoloze Zondag), eveneens van 13 tot 17 uur.

Meer informatie over Kopje Troost kan u lezen in ons persbericht.