Afdrukken (pop-up)
Je bent hier: Nieuws en actualiteit | Marion stapt voor Foton – steun haar!

Marion stapt voor Foton – steun haar!

Publicatie: dinsdag 5 juli 2011

Marion N., verzorgende van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, stapte in het voorjaar van 2011 naar Santiago de Compostela. Tien dagen buiten zijn, vertragen en ideeën laten stromen… Marion besloot om ook deze zomer op stap te gaan, heel speciaal voor een goed doel en in het teken van het project '100 km zinvol onderweg'.

Van 1 augustus tot en met 5 augustus 2011 stapt Marion elke dag ongeveer 20 km in West-Vlaanderen.
Het traject loopt voornamelijk langs de kust (67 km) en zal in Brugge feestelijk en muzikaal eindigen op 5 augustus 2011, omstreeks 16 uur in het Fotonhuis.

Het goede doel dat Marion hierbij wil ondersteunen is Foton, thuisbegeleiding dementie, een initiatief van Familiezorg West-Vlaanderen vzw. Foton biedt mensen met dementie en hun familieleden die nog thuis wonen begeleiding en ondersteuning. In dat kader organiseert Foton ook muzieknamiddagen die mensen dichter bij elkaar brengen. Helaas voorziet de Vlaamse overheid eind 2011 een stopzetting van de subsidies voor de thuisbegeleiding van Foton.

Omdat dit muzikale project Marion echt raakt en omdat ze hoopt dat dit verder kan groeien, wil ze hier graag iets voor doen.

U kan de toekomst van Foton helpen veilig stellen en de warme muziek van Foton mee laten weerklinken door Marion te sponsoren per kilometer:

  • 5 cent per kilometer x 100 = 5 euro
  • 10 cent per kilometer x 100 = 10 euro
  • 20 cent per kilometer x 100 = 20 euro
  • 50 cent per kilometer x 100 = 50 euro
  • 1 euro per kilometer x 100 = 100 euro
  • 2 euro per kilometer x 100 = 200 euro
  • enz.

Dit bedrag (of een vrije bijdrage met een minimum van 5 euro) kan u overschrijven op het rekeningnummer KBC 471-5361071-78 van Familiezorg West-Vlaanderen vzw met de vermelding 'Marion – Foton'.
Wij bezorgen u een fiscaal attest bij giften vanaf 40 euro.

U kan Marion ook steunen door een aanmoedigend kaartje of berichtje te sturen naar:

Marion stapt voor Foton
Familiezorg West-Vlaanderen vzw
Sint-Jansplein 8
8000 Brugge
brugge@familiezorg-wvl.be

Meestappen met Marion?
Op vrijdag 5 augustus 2011 in de namiddag legt Marion het laatste stuk van haar tocht af. Omstreeks 14 uur wordt zij verwacht in Damme. Wie dat wil, kan de wandeling tussen Damme en Brugge samen met Marion afleggen. Afspraak omstreeks 14 uur op de hoek van de Damse Vaart – Kerkstraat in Damme. Om 16 uur is de feestelijke aankomst in het Fotonhuis in Brugge voorzien.

Alvast van harte dank voor uw steun!